image

Tiek pārdots pēdējais – demo dzīvoklis projektā “Merks Duntes Zīles”

2023-05-19 |

Ja biji sapņojis par dzīvokļa iegādi projektā “Merks Duntes Zīles”, nu ir pēdējā iespēja to izdarīt! Energoefektīvais projekts Skanstes apkaimē ir izpārdots – atlicis tikai viens – demo dzīvoklis, kurā iespējams ievākties un sākt dzīvot tūlīt pēc iegādes. Mūsdienīgs dizains, augstākā līmeņa komforts un tuvums Rīgas pulsējošajam centram – ko gan vēl vairāk varētu gribēt?

Projektā “Merks Duntes Zīles” sākotnēji bija pieejami 84 moderni dzīvokļi, kas izvietoti divās ēkās Pededzes ielā 1 un Pededzes ielā 3. Nu palicis vien pēdējais – demo dzīvoklis –, kura cenā (170 000 eiro) ietilpst ne tikai kvalitatīva iekšējā apdare, bet arī gaumīgas mēbeles un individuāla dizaina virtuves iekārta ar iebūvēto sadzīves tehniku.

Ja mājīgo 61 m2 dzīvokli izvēlēsies saukt par savām mājām, tad varēsi baudīt arī sava plašā balkona priekšrocības, lai malkotu rīta kafiju svaigā gaisā, izveidotu savu sapņu mini dārzu vai vienkārši iekārtotu sev omulīgu atpūtas stūrīti.

Demo dzīvoklis būs izcili piemērots jaunajām ģimenēm ar bērniem. Mūsdienīgi iekārtotā virtuves zona, kas apvienota ar viesistabu, būs lieliska vieta, kur uzņemt ciemiņus, savukārt, elegantā guļamistaba un bērnistaba ļaus atvilkt elpu un atpūsties no straujās ikdienas. Jauno īpašnieku ērtībai izveidoti arī divi sanmezgli – viena vannas istaba, kā arī atsevišķa tualete.

Dzīvokļa skaistais dizains, protams, ir liela priekšrocība, taču lielākais tā trumpis slēpjas augstajā energoefektivitātē. Projektā uzbūvētās ēkas atbilst A klases energoefektivitātes prasībām, kas nozīmē, ka iedzīvotājiem ir zemas izmaksas par patērēto siltumenerģiju.

“Merks Duntes Zīles” ir projekts, kura galvenā vērtība ir iedzīvotāji. Tieši tāpēc apkārtējā vide radīta tā, lai būtu ērti un patīkami izmantojama visa gada garumā. Skaistā laikā varēsi atpūsties vēsturisko ozolu pakājē, kur izvietotas piknika vietas, kā arī vairāki bērnu spēļu laukumi. Padomāts ir arī par autostāvvietām – tās pieejamas ēkas pazemes stāvā, kur piekļuve nodrošināta arī ar liftu.

Iegādājoties mājokli, viens no svarīgākajiem faktoriem, nenoliedzami, ir drošība. Projektam ir slēgta, iežogota teritorija, kura, turklāt, aprīkota ar videonovērošanas sistēmām, tāpēc “Merks Duntes Zīles” varēsi justies kā savā personīgajā miera ligzdiņā.

Augsta energoefektivitāte. Pārdomāts plānojums. Iespaidīga funkcionalitāte un moderns dizains. “Merks Duntes Zīles” atbilst visām mūsdienīga projekta prasībām. Ja meklē vietu, ko saukt par savām mājām, nepalaid garām iespēju iegādāties pēdējo projekta dzīvokli. Vairāk informācijas, sazinoties ar pārdošanas konsultantiem.

image
image
image
image
image
image
image
image